The Biggest Loser Holland

In september, oktober en november 2013 was Sandra dagelijks te zien bij het televisieprogramma The Biggest Loser Holland op SBS6. Nu opnieuw herhaald op SBS9. Zij was 1 van de 2 coaches die de 16 deelnemers begeleidden in hun strijd tegen de overtollige kilo's. De deelnemers zaten 3 maanden opgesloten in een klooster in Boxmeer. Elke week werd er iemand weggestemd op basis van inzet en prestaties. De winnaar van het programma was Dave van der Kamp. Hij verloor in 3 maanden tijd maarliefst 52 kilo! Sandra heeft nog altijd contact met een aantal van de deelnemers. Dave en Barbara ziet zij nog regelmatig. Toen het programma voorbij was, organiseerde Sandra op eigen initiatief elke maand een bijeenkomst voor de deelnemers bij haar in het personal trainingscentrum in Zeist om ze te wegen en om samen te trainen. Dit om de motivatie hoog te houden om hun gezonde leefstijl voort te zetten. Nu moeten ze het zelf doen. Ondanks dat het moeilijk zal zijn, zonder camera's en volledig op eigen houtje, hoopt Sandra dat ze toch daadwerkelijk de switch naar een gezonde leefstijl hebben kunnen maken. 


 

De gelukkige Dave en trotse Sandra op de finale van The Biggest Loser Holland 2013.

De maandelijkse weging/training van 2 februari jl. bij Balance Personal Training in Zeist                Vlnr bovenste rij:  Barbara, Dave, Sandra, Mieke, Vlnr onderste rij: Arjuna en Imro

Sandra en winnaar Dave op 2 november 2014, gezellig samen een lunch-date. Al een jaar uit het klooster en nog steeds op gewicht! Dave bewijst dat het kan!  Trots op hem!